+1
Pending Review

Fix the Forum

Jesse Brinson 2 years ago updated by Caitlin M Barnes (Product Manager) 1 year ago 11

One day management changes, the next day the forums go down.  Coincidence?  I don't care, just please fix them.  No logins permitted and also we're back to not redirecting to SSL

Available in Version:

Answer

Answer

Hi All, 

The new forum has been set up but we're still slowly on-boarding users. Please email pm@screenconnect.com with your Company name and cloud account administrator email to get set up. The previous forum is still up in read-only mode as an archive. 

Also, this forum is not available to Free users. 

 

Hi Jesse, 

If you're looking to view archived information, the previous forum will remain read only. We're working on a replacement for the forum at this time that will be integrated with Connectwise University. I'll post more here when that new forum is live. 

Thanks!

Caitlin 

Thanks for the info Caitlin, wasn't sure what was going on after it was down for more than week.

+2

I'd think you would have a replacement ready before shutting down the old forum.  It also appears that years of posts have been lost.  Did no one think to make regular backups?  I came to the forums looking for any updates on v7.0 and found that the "output streams" for much of the last 2-3 years of releases is gone.

agree . i could have installed a hundred new forums by now .   should have been ready before taken the old one down . dont see any progress . 

I think it's the obvious conclusion that the forum outage wasn't planned.  The recovery wasn't successful either.  So the fallback position is "make a new one".  That'll take time.

Remember, ScreenConnect was an acquisition, so ConnectWise hasn't fully integrated it yet in their enterprise, and they're not (solely) responsible for the configuration of what came before them.  They may not have even realized the forum was inadequately backed up.

"make a new one "   there thousands out there . Takes 10 min to install .   Why would a company like them try reinventing the wheel ...

still a failure ...

Answer

Hi All, 

The new forum has been set up but we're still slowly on-boarding users. Please email pm@screenconnect.com with your Company name and cloud account administrator email to get set up. The previous forum is still up in read-only mode as an archive. 

Also, this forum is not available to Free users. 

 

Cloud Account Administrator email?  What about on-prem customers?

+1

Hi Jesse -- apologies. For on-prem customers, please send whatever email is on your account with ConnectWise.

How about additional users?  We're on-prem and the owner of the company is the registered e-mail account for purposes of billing and renewals, but us techs have our own e-mail addresses, and it's us that would want to participate in the forum.

Once a cloud account admin or the on-prem equivalent has access to the forum, that user can give additional users or technicians access to ConnectWise University and the forums following the directions outlined in the Adding a User to the University documentation article here: https://docs.connectwise.com/ConnectWise_Documentation/001/100/030/010